open Menu

Welkom

“JE KUNT NIET MEER WORDEN DAN JEZELF, MAAR JE KUNT WEL MEER JEZELF ZIJN”

Mijn naam is Keren Cogan en ik ben – voor de astrologen onder ons – geboren op 30 april 1981, om 19.45 in Beer-Sheva, Israël. Ik ben moeder van twee prachtige zoons en getrouwd met een (meestal) fantastische man. Ik ben echter ook dochter, zus, vriendin, lachebek, knuffelkont, denker, voeler en doener.

Het leven in de 21e eeuw is druk en gejaagd. We rennen van hot naar her, hebben keuzestress, moeten van alles en staren ons blind op zaken die er eigenlijk niet toe doen, zoals schoonheid, geld, macht en bezittingen. We zijn vergeten dat ook wij zijn voortgekomen uit Moeder Aarde, dat we onderhevig zijn aan de eb en vloed van het universum en weten niet meer hoe we naar ons lichaam in plaats van onze ratio moeten luisteren.

Voor mij betekent Hartgedragen Leven in staat zijn te luisteren naar jezelf, je te laten leiden door je buik, te spreken vanuit je hart en contact te maken met de natuur en met anderen. Hartgedragen leven betekent dat je in balans bent. Met de natuur, het universum en met anderen, maar vooral met jezelf. Pas als we in balans zijn, ervaren we flow, staan we open om te ontvangen en kunnen we onszelf écht geven, of dit nou thuis, op het werk of in de liefde is.

Mijn pad is begonnen toen ik zelf op zoek was naar meer balans en rust in mijn hoofd, ik kwam terecht bij een NLP opleiding dat mijn leven veranderde. Ik ervaarde dat veel van de onrust en de patronen in mijn leven diep verankerd zaten in mijn lichaam en ging verder op zoek. Ik zette mijn weg voort en kwam terecht bij een opleiding voor holistisch therapie. Vanuit rust in mijn mind en contact met mijn lichaam ervaarde ik mijn SPIRIT. Zij leidde me de weg naar mijn baarmoeder en het sjamanisme.

Wat leer, open, geef en vind ik veel op dit pad van sjamanisme. Ik heb volledig op mijn SPIRIT en mijn baarmoeder vertrouwd en zei leidde me naar HUIS, thuis bij mijzelf.

Zou jij … de antwoorden willen vinden op jouw eigen levensvragen? Meer rust en vrijheid willen ervaren? Daadkrachtige keuzes willen maken? Je energiek en goed in je eigen lijf willen voelen? Dichter bij jezelf en anderen willen staan? Je eigen veiligheid willen creëren?

Laat mij je dan bijstaan in jouw zoektocht naar jezelf. Samen gaan we op zoek naar wat Hartgedragen Leven voor jou betekent, maken we contact met jouw diepste angsten, wensen en verlangens en je zult zien dat je binnen no-time je eigen waarheid zingt.

In mijn reading & healing en/of sjamanistische sessies stem ik me af op jouw fysieke, energetische en astrale lichaam.
Tijdens de ceremonie/healing word je dieper verbonden met je hogere Bewustzijn en zielendelen. Soms is het nodig eerst praktische en fysieke klachten uit de weg te ruimen, dan beginnen we daarmee. Ik ben ontzettend aards en praktisch ingesteld, en zo ga ik ook te werk. Ik geloof heilig in de kracht van de natuur en dat als ons hoofd, lichaam en geest in balans zijn (holisme), we de beste versie van onszelf zijn.Tijdens de sessie ontvang je praktische en heldere informatie in antwoord op jouw vragen. Daarnaast geef ik je toepasbare handvatten om spiritualiteit en holisme in je dagelijks leven te integreren en zo –sta ik jou bij – in jouw volste potentie te staan.

AHO

aanmelden nieuwsbrief