open Menu

Welkom

“JE KUNT NIET MEER WORDEN DAN JEZELF, MAAR JE KUNT WEL MEER JEZELF ZIJN”

mijn PODCAST beluisteren-“Tales of the WOMB”

OVER KEREN 

Mijn naam is Keren Cogan en ik ben – voor de astrologen onder ons – geboren op 30 april 1981, om 19.45 in Beer-Sheva, Israël. Ik ben moeder van drie prachtige zoons en getrouwd met een (meestal) fantastische man. Ik ben echter ook dochter, zus, vriendin, lachebek, knuffelkont, denker, voeler en doener.

Mijn werk is diep verbonden met het sjamanisme, het medicijnwiel en de voorouders. Daarnaast biedt mijn achtergrond als holistisch therapeut mij vele tools, zoals energetische healing en chakra healing, soundhealing, het werken met innerlijk kind, systemisch werk (familieopstelling), prenatale familieopstellingen, rebirth sessions, ademwerk, TRE (Trauma Release). Ik ben gecertificeerd NLP Master, Reiki Master, Master healer reader coach en geboorte doula.

Doula betekent eigenlijk dienende vrouw, ik zie mijzelf als LEVEN Doula. Een vrouw dat dienend is aan jouw heling en transformatie proces. Iemand die je begeleidt op jouw journey waarin je door lagen heen in steeds diepere verbinding raakt met jezelf.

Herken jij je in het volgende…?

♡ je nog niet altijd van jezelf houdt

♡ je worstelt met het omarmen van jouw krachten en het toelaten van jouw passie

♡ je meer speelsheid en plezier in jouw leven wenst

♡ je durft nog niet altijd naar je intuïtie te luisteren of die te vertrouwen

♡ je durft je nog niet volledig te laten zien  

♡ je nog geen volledige overgave kan ervaren in jouw leven en het universum nog niet helemaal durft te vertrouwen

♡ je slecht kan ontvangen, en vertrouwen in dat je de moeite waarde bent te ontvangen

♡ je staat niet in contact met je baarmoeder, cyclus of yoni

♡ je fysieke klachten ervaart in jouw leven, zowel baarmoeder gerelateerde klachten als andere klachten en of ziektes (fertiliteit, miskramen, endometriosis etc)

♡ Heb je een miskraam gehad of een kind verloren en wil je dat fysiek, energetisch en geestelijk de juiste ruimte geven?

Fijn dat je je weg naar mij hebt gevonden. In mijn werk als WOMB SHAMAN begeleid voornamelijk vrouwen in het pad dieper verbonden te raken met hun baarmoeder en ziel, om helemaal thuis te komen bij zichzelf. De baarmoeder te helen op fysieke, energetische en astraal niveau. Ik sta jou bij te dat aan te kijken wat aangekeken mag worden, dat te doorvoelen wat gevoeld mag worden, dat te helen wat geheeld mag worden, te luisteren naar je innerlijke stem.

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden in de journey zich diep te herinneren wie ze in werkelijkheid zijn. In contact met hun baarmoeder. Om helemaal de vrouwelijke kracht te belichamen zodat je als een Godin jouw volste potentieel kan leven.

Wat leer, open, geef en vind ik veel op dit pad van sjamanisme en mijn werk met Zuster Godinnen. Ik heb volledig op mijn SPIRIT en mijn baarmoeder vertrouwd en zei leidde me naar HUIS, thuis bij mijzelf.

werkwijze 

♡ “Voordat ik de journey met jou begon liep ik tegen enorm veel hardheid naar mezelf aan, Super kritisch en afwijzend naar mezelf, vaak bijna onbewust. Ik heb op een nieuwe manier van mezelf leren houden afgelopen jaar en daar heeft de jaarjourney zeker aan bij gedragen. Wauw wat was het fijn om helemaal mezelf te mogen zijn. In alle kleuren. Met mijn pijn en diepe verdriet, mijn trauma’s, mijn schaamte. Maar ook mijn joy, levensvreugd, juiciness,  creativiteit en rete slechte humor. Doordat het er allemaal kon zijn was het een weldadige plek om mijn essentie nog meer tot leven te brengen. We vierden onszelf in alle lagen van het bestaan.“ ♡ – Anne Sarah

♡ “Hele mooie en liefdevolle ervaring met een prachtige teacher en vrouw die ons begeleide. Ik raad iedereen aan om haar womb te healen. Er zit hier zoveel pijn. En zoveel dat we niet hoeven mee te dragen. Ik ga er iig mee aan de slag!” ♡ – Natascha

♡ (Over de samenkomst Womb Whispers) “Ook al was het ‘maar’ een dag , voor mij was het een deep dive. En het is maar net hoe diep je wilt duiken en je wilt overgeven. Mijn eerste yoni steam in een prachtige groep vrouwen en onder de veilige, aardse begeleiding van Keren. Een cadeau aan mezelf, in zelf-liefde en overgave.”♡ – Joyce

aanmelden nieuwsbrief

aanmelden Digitaal kennismaking

werkwijze