open Menu
Blog

Vlog 03.05.2020 Super Seven & Online groepsmeditatie: Kind van de aarde, transformatie naar hoogste liefde 

Het was een super verjaardag! Dit jaar was mijn verjaardag een feest van dankbaarheid. Ik heb me erg geliefd en gedragen gevoeld. Bedankt wederom iedereen die aan mij heeft gedacht.

DELEN=HELEN: als je interesse hebt in een consult vergeet mijn verjaardagstraktaties niet, ze zijn geldig tot 5 mei.

Vandaag is mijn huwelijksdag, ik ben 10 jaar getrouwd met Martijn, en vertel in de vlog hier iets over. Ook vertel ik over de werking van de Super Seven ook wel de Melody Stone genoemd.

Het kleinste stuk Super Seven heeft de vibratie van het geheel en herinnert je eraan dat je een kind van de aarde bent. Helemaal nu het Aquarius tijdperk intreed is deze combinatie edelsteen een spirituele krachtcentrale omdat het bijdraagt aan het ontwaken van de mensheid.
De stukken bevatten hun eigen spirituele wezen dat is afgestemd op de hoogste bronnen van inspiratie en liefde. Deze super steen geeft raad en staat bij in de nieuwe tijd.

De krachtpatser steen kan goed gebruikt worden tijdens bijvoorbeeld een meditatie, een sjamanistische reis, of een andere toestand waarbij haar drager openstaat voor het ontvangen van kennis, inzichten en spirituele begeleiding.

Super Seven heeft een sterk transformerende werking en laat blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het opent het hart en activeert onze eigen wijsheid. Ook geeft de Super Seven ruimte voor een nieuwe, liefdevolle manier van be-leven. Super Seven is een steen die helpt om orde te scheppen in een chaotische mind. Het vermindert angsten en stress en zet negatieve gedachten en energieën om in positiviteit. Super Seven laat je de waarheid zien zodat je daar vanuit liefde en wijsheid naar kunt handelen.

De steen verbreedt onze intuïtie en brengt ons op een hoger niveau. Daarnaast opent en activeert het alle chakra’s en vergroot hiermee spirituele talenten en vaardigheden (zoals de capaciteiten als healer, helderziendheid, mediumschap, telepathie, waarzeggerij en divinatie) of brengt ze naar een volgend niveau.

Super Seven helpt ons eraan te herinneren dat ieder van ons een deel van het grote geheel is.
De steen werkt als een soort van antenne voor energie en maakt een brug tussen jou en je gidsen, lichtwezens, andere werelden en dimensies, bronnen van spirituele kennis, vorige levens en alle energieën hier op aarde.

Fysieke werking.

Super Seven harmoniseert ons lichaam en ondersteunt het immuunsysteem. Het stimuleert het natuurlijk genezingsproces van ons lichaam en heelt het cellulair geheugen.

Vanavond is er weer een online groepsmeditatie: “Kind van de aarde, transformatie naar hoogste liefde”. We starten om 20.30 uur. Opgeven kan via info@shamawomb.com