open Menu
Blog

VLOG 06.05.2020 Kristal Ziel- Spirit Kwarts, Volle maan in Schorpioen

Supermaan — Volle maan in Schorpioen & Zon in Stier

Message from the universe:
“What you put out there, is what you get back. So be clear on what you put out there.”

Een Supermaan is een maan die dichter bij de Aarde staat en daardoor groter zichtbaar is dan normaal en ook een grotere impact heeft.⁠

Deze Volle Maan staat in het teken Schorpioen. Schorpioen is het teken van diepte en extremen, en moet niets hebben van oppervlakkigheid. Schorpioen zoekt dingen graag tot de bodem uit. Het is de alchemist, de tovenaar en de magiër van de dierenriem. Schorpioen is heel intuïtief en gebruikt gevoelens als innerlijk kompas.

De Volle Maan is altijd het resultaat van de vorige Nieuwe Maan. De Nieuwe Maan van 22 april stond voor onprettige veranderingen die als onderdrukkend ervaren werden. Met deze Volle Maan mag je dit healen. Dit doe je door te dromen/visualiseren over een ideale, mooie toekomst; over vrijheid, verbinding, overvloed. Droom groots zonder zorgen of beperkingen, zonder vorm.

Een Volle Maan in het teken Schorpioen is misschien wel één van de meest intense Volle Manen. Wanneer de Volle Maan in het teken Schorpioen staat, voelen we deze energie in ons hele zijn. Deze energie kan overweldigend aanvoelen op mentaal, emotioneel, maar ook op lichamelijk vlak. Het raast als een storm door ons heen, schudt alles los en confronteert ons met onze diepste emoties en angsten. Dit alles gebeurt niet voor niets. Het geeft ons de kans om met onze diepste gevoelens aan de slag te gaan en een transformatieproces te starten. Schorpioen begrijpt en weet namelijk dat alles, inclusief het “zelf”, energie is en dat het zich met deze energie kan transformeren tot alles.

Door de Schorpioen-invloed is het misschien moeilijk voor jou om je te uiten, maar je kan je innerlijke gevoelswereld wel kwijt via jouw creativiteit en via bijvoorbeeld schrijven. En hierdoor kun je dieper in jouw gevoelswereld duiken.

Schorpioen is tevens een mysterieus en een emotioneel teken: intens voelend, diepzinnig en vaak met een krachtige persoonlijkheid. Om hun gevoeligheid te beschermen, creëren Schorpioenen emotionele veiligheid door een defensieve muur om zich heen te bouwen. Ze houden liever verborgen wat er in hen omgaat.

Ook kunnen ze controle willen uitoefenen op hun omgeving, om zo proberen te voorkomen dat diepliggende angsten naar boven komen of dat zij gekwetst worden. Deze angsten kunnen verlatings- of bindingsangst zijn, angst voor ziektes of voor de dood.

Is de Schorpioen eenmaal gekwetst, dan kan hij dat maar moeilijk vergeten. De Schorpioen kan dan met boosheid of woede reageren of zelfs wraakzuchtig zijn.

Schorpioen confronteert ons met onze eigen kwetsbaarheid. We worden eraan herinnert dat we negatieve gevoelens niet weg moeten stoppen, maar deze juist moeten erkennen en onderzoeken. We worden tijdens deze Volle Maan aangemoedigd om dat wat in ons onderbewustzijn ligt te doorvoelen en te zien voor wat het is, in plaats van het weg te stoppen. De Volle Maan geeft ons de kans om donkere gevoelens en energieën die onze groei blokkeren, onder ogen te zien en ermee aan de slag te gaan.

Angst leert ons ook over de kracht die we hebben om ergens doorheen te slaan. Kom je angsten onder ogen, voel je angsten, schrijf ze op, transformeer ze en gebruik ze uiteindelijk als bron van kracht.

Het is een energie die veel zal losmaken, wat zeer positief is om verder te kunnen. Het nodigt ons uit onze relatie tot de buitenwereld te onderzoeken. Dat wil zeggen, hoe wij dat wat er in ons leeft projecteren op de buitenwereld en in relaties: dat wat we op de ander projecteren.
Voel jij je afhankelijk van anderen vanuit het gebrek aan een goede relatie met jezelf?
Onderzoek hoe jij je energie versplintert omdat je je laat afleiden van wat goed voelt, door je zorgelijk drama denken.

De Stier waar de zon in staat, daarentegen, creëert veiligheid door financiën en bezit en door alles bij het oude te willen houden. Stieren zijn wat bedachtzamer, zetten niet zo snel nieuwe stappen. Ze zijn ook erg geduldig, maar wanneer hun grens is bereikt, kunnen ze heel boos worden en vernietigend werken. Ze delen liefde voor dieren en de natuur en zijn creatief aangelegd. Als ze eenmaal aan de gang zijn, kunnen ze ook lang doorwerken. Een overeenkomst is dat beide tekens bezitterig en jaloers kunnen zijn

Schorpioen en Stier zijn beiden bewust bezig met leven in het nu. Stier vanaf de buitenzijde door ons aan te moedigen om ons te verbinden met de natuur en Schorpioen vanuit de binnenzijde door ons te vragen om diep naar binnen te gaan. Dit alles om innerlijke rust te ervaren. Wanneer we dit hebben gevonden kunnen we de stilte die beiden energieën ons brengen integreren in onze eigen energie.

En dat is het cadeau van deze Volle Maan: om ons zo diep te verbinden met moeder natuur, en met onszelf, dat we voelen dat we één zijn met alles om ons heen. Dat we rust ervaren nadat we onze grootste angsten onder ogen hebben gezien en weten dat ze ons nooit uit balans kunnen brengen, omdat we verbonden zijn met alles om ons heen in het universum.

Wat heb je nodig om je thuis te voelen, om geborgenheid en koestering te ervaren? Je thuis voelen heeft ook te maken met wortelen, maar om te kunnen wortelen dien je eerst jezelf helemaal toe te laten, jezelf toestemming te geven helemaal jezelf te zijn. Bijvoorbeeld door je kwetsbaar durven op te stellen, jezelf te gunnen onvoorwaardelijk te mogen ONTVANGEN. Thuiskomen bij jezelf door jouw angsten en overtuigingen los te laten, en je in de stroom van liefde, overgave en vreugde te baden.

De uitnodiging tijdens deze Volle Maan is de ‘lage zijden’ van beide tekens los te laten. Leid jij jezelf af met dingen buiten jezelf, om maar niet met je binnenzijde aan de slag te hoeven? Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en durf jij niet te vertrouwen op je eigen waarde en kracht? Wanneer je de lage zijden van beiden tekens binnen jezelf onderzoekt, wees dan vooral lief tegen jezelf en heb moed. Laat tijdens deze Volle Maan los wat je los kan laten en weet dat wanneer je je alleen al bewust wordt van deze lage energieën, je al een proces van transformatie in gang zet. Het begint allemaal met de wil om diep naar binnen te gaan bij jezelf, terwijl je ook met beide benen op de grond blijft staan. Weet dat niets de controle over jou heeft. Jij hebt de controle over jezelf, over je gevoelens en jouw kijk op de wereld.

Ziel- Spirit Kwarts

Het ziel-spirit kristal is een echte nieuwetijdssteen met een hoge trilling. Dit maakt diepe en zuivere healingen mogelijk. Het versterkt healingskwaliteiten bij licht- en energiewerkers.
Beschermend en kalmerend. Verbind je met het hogere bewustzijn. Legt contact met jouw innerlijke bron. Helpt bij het zuiveren van ziels- en karmische banden. Geeft vrijheid in je hoofd. Geeft spirituele energie en laat je proeven van jouw gaven. Het helpt je innerlijke veiligheid en geborgenheid te voelen. Jouw zielskwaliteiten, jouw zachtheid en jouw kracht komen samen.

Het kristal draagt zowel de wijsheid van Moeder Aarde alsook de wijsheid van het heelal in zich. De eindeloze hoeveelheid aan kleine kristalletjes activeert je subtiele, kristallijne zelf.

Het is een milde steen, en deze zorgt ervoor, dat je niet verder gaat dan je aankunt. Helpt je om jezelf spiritueel verder te ontwikkelen. Ideaal voor droomreismeditaties. Laat je contact maken met jouw voorvaderen en jouw spirituele roots. Helpt je om door de bomen het spirituele bos te zien, waardoor je inzicht krijgt in jouw eigen kunnen.

In de huiselijke kring geeft het kristal een warme, soms rustige, soms sprankelende energie. Dat geeft rust en ruimte, maar ook daad en doe kracht als dat nodig is!

Online groepsmeditatie vanavond om 20.30 uur “LET GO OF Karma… CONNECT with SPIRIT”, geef je op via info@shamawomb.com

 

(Bronvermelding: Inspirerendleven.nl; AstrologyRocks.nl; zichtbaar.be; Elohim Centre.)