open Menu
Blog

VLOG 15.04.2020 Amethistkwarts & Online groepsmeditatie Aartsengel Zadkiël, Amethist en de Violette Straal

Vandaag vertel ik over de Amethist kwarts. In de vlog vooral over wat de energie van deze prachtige kristal bij mij teweegbrengt.

00:10 Kristal van vandaag: amethistkwarts
00:20 Groepsmeditatie vanavond
00:40 Keren Cogan en haar vlogs 🙂
01:31 De amethistkwarts (een supersteen!)
02:36 Wat de amethistkwarts voor mij betekent:
amethist i.c.m. aartsengel Zadkiel en bezieling
07:05 Mijn levensmissie…

Zoals beloofd schrijf ik dan in de blog over de spirituele en fysieke werking van de Amethist. De werking van de Amethist wordt versterkt door de kwarts, daarom voelt de Amethistkwarts voor mij als een superkracht.

Spirituele werking Amethist

Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie.

De energie van de Amethist staat in contact met Aartsengel Zadkiël en zijn tweelingziel Archeia Amethyst. Zij vertegenwoordigen de geest van de Violette Straal, de zevende straal en de Watermantijdperk.
Zij helpen de mensheid om meesterschap te krijgen over de chakra genaamd: ‘Zetel-van-de-ziel’ (2e chakra van onderaf).Deze Aartsengelen brengen de vlam van vrijheid, vergeving, vreugde, alchemie, rechtvaardigheid, transmutatie en de bevrijding van de ziel.

Door het Violette Vuur te gebruiken worden pijnlijke, traumatische herinneringen uit het verleden uitgewist en verbrand, en kan er meer vergeving en vreugde in ons leven komen. En elke keer dat wij Zadkiël en Amethyst die de Violette Vlam uitdragen, aanroepen, brengen we een gunstige verandering voor de aarde en onszelf tot stand, komen we dichter bij een vereniging met ons Christus-Zelf en helpen wij de wereld voor te bereiden op de komst van een Gouden Tijdperk.

Fysieke werking Amethist

Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

Door zijn werking op de hypothalamus is amethist een steen die veel soorten hoofdpijn kan bestrijden.

Door het hoge ijzergehalte heeft de amethist een positieve werking op bloed, bloedsamenstelling, bloedsomloop en hart en vaten. Dankzij de betere doorbloeding worden huidklachten van binnenuit aangepakt. Drink regelmatig amethistwater voor een schonere huid en glanzend haar.

Aanmelden groepsmeditatie via link.

(*Bronnen: Spiritual Garden; Semoea; Summitlighthouse)