open Menu
Blog

VLOG 17.05.2020 DE WIL OM TE LEVEN & Pyriet

DE WIL OM TE LEVEN

De maand mei staat symbool voor vrijheid (05.05). In mei worden overal op de aarde inwijdende vruchtbaarheidsceremonies gehouden. In vele religies wordt de vruchtbaarheid van de aarde gevierd op verschillende manieren.

Symbolisch ‘vechten’ ook wij op dit moment voor onze ‘vrijheid. Voor velen is een intern proces van ervaren hoe de opgelegde regels binnen komen.

Voor mij was de afgelopen tijd een periode die ik heb ervaren als verbonden. We hebben allemaal iets ‘opgeofferd’ voor elkaars veiligheid. Om voor elkaar te zorgen. En nu, terwijl de regels worden versoepeld, we allemaal het fysieke contact en ons ‘normale’ leven missen, worden we getest op onze waarden. Wat vind ik belangrijk? En waar wil ik voor staan?

Dit roept bij mij een diep gevoel op van mijn WIL OM TE LEVEN, mijn leven te leven zoals ik het wil leven. Dat ervaar ik als overvloed. Het is ook een onderzoek: waar weerhouden mijn overtuigingen mij ervan de overvloed te ervaren.

In mei zijn Saturnus, Venus en Jupiter retrograde gegaan. Letterlijk zijn de planeten achteruit aan het lopen. Ik publiceerde afgelopen week een aantal posts op Instagram (@kerencogan) en Facebook (Hartgedragen Leven) over de werking van de planeten en hun energie in retrograde.

We worden door de energie van deze planeten in retrograde uitgenodigd om naar binnen te keren. Ook worden we uitgedaagd onze relaties en overtuigingen onder de loep te nemen. Een periode van innerlijke rust, heroverweging, evaluatie, innerlijke groei en ontwikkeling.

Ik vertel in de vlog hoe deze energie mij bezig houdt en hoe ik mijn ‘overtuigingen’ onder de loep neem.

Vanmorgen glinsterende Pyriet mijn meditatie in. De kracht van Pyriet is dat het de zonnevlecht helpt aarden. Het bevorderd openheid en eerlijkheid naar jezelf toe. Een prachtige ondersteuner bij een periode van jezelf onder de loep nemen.

Pyriet brengt jouw grootmeesterschap naar je lichaam; er ontstaat verbinding met je hogere zielsdelen. De steen leert je om tevreden te zijn met jezelf en om jezelf te accepteren zoals je bent, met al je goede en minder goede eigenschappen. Het is de perfecte steen om bepaalde gedragspatronen te doorbreken. De steen helpt je te doorzien wat jouw bijdrage is aan de gedragspatronen en de overtuigingen die eraan bijdragen deze patronen in stand te houden. Waardoor je nieuwe kansen en mogelijkheden ziet. Een zonnekracht in je zonnevlecht waardoor je meer zelfvertrouwen ervaart. Pyriet brengt focus, een positieve kijk op het leven, nieuwe inzichten en vreugde. Een diep gevoel van er mogen zijn en bewonderd te worden door JEZELF.

Fysiek werking

Pyriet verhoogt de weerstand en versterkt het immuunstelsel. Pyriet versterkt het hart, de longen en de bloedcirculatie. Wanneer Pyriet gedragen wordt, maakt het vitaal. Het vermindert keelklachten, zoals bronchitis, hoesten en keelontsteking.
Dankzij het hoge ijzergehalte helpt Pyriet bij bloedarmoede en herstel na ziekte en uitputting. De steen stimuleert de steen de lever.
Ook werkt het pijnstillend en ontkrampend en heeft Pyriet een krachtige werking bij menstruatieklachten.

Pyriet heeft een gunstige invloed op de hersenen, zeker ook bij hersenbeschadiging door bijvoorbeeld een herseninfarct. Bij problemen met de werking van de darmen werkt de Pyriet regulerend. Mensen met een onregelmatige stoelgang, verstopping of diarree vinden veelal baat bij het dragen van een Pyriet in de broekzak.
Heb je last van parasieten zoals wormen en schimmelinfecties? Het gebruik van pyrietelixer in combinatie met het dragen van een pyriet kan uitkomst bieden.

Vanavond is er een online groepshealing meditatie: ‘Een gouden trillingsfrequentie vanuit de kristallijnen grid van Moeder aarde, diepe verankering van het ZELF’.

 

Bron: elohim-edelstenen.nl ; semoea.nl