open Menu
Blog

VLOG 19.04.2020 Kristal van de dag Lepidoliet & Online groepsmeditatie “Lepidoliet en Merlijn, meer balans in jezelf”

Soms neemt het dualisme mijn denken over, dan is er weinig over van creative flow in mijn denken.  Dan denk ik  vooral in zwart wit.  Herken je dat? In de vlog van vandaag vertel ik daar wat over.

De spirituele werking van Lepidoliet 

Lepidoliet is een steen die je helpt ontdekken wat je spirituele talenten zijn. Het is een rustgevende en kalmerende steen. Het Lithium in de steen vermindert stemmingswisselingen en het is een steen die je heel goed kunt gebruiken tijdens periodes van stress, negativiteit en depressies.
Lepidoliet maakt je bewust van de kosmos. Hij helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha-kronieken. Deze edelsteen helpt je afstemmen op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade vormen en kan je tevens meenemen naar de toekomst.

Ook activeert en opent de Lepidoliet de chakra’s van de keel, het hart, het derde oog en de kruin.

Als ‘steen van overgang’ bevrijdt hij oude psychische (gedrags)patronen, waardoor verandering mogelijk wordt en zelfstandigheid wordt vergroot. Het herkenen en loslaten van dualistische denkpatronen.
Lepidoliet stimuleert het intellect en analytische kwaliteiten. Hij versterkt objectiviteit, discipline en concentratievermogen waardoor het gemakkelijk wordt om beslissingen te nemen en focus te ontwikkelen.

Fysieke werking

Lepidoliet vibreert zacht als hij op de plaats van een aandoening gelegd wordt. De edelsteen verlicht hooikoorts en allergieën in het algemeen, versterkt het immuunsysteem.
Het ondersteunt bij uitputting en slaapstoornissen.
Ook bruikbaar in het opheffen van verslavingen en ziekten die het gevolg zijn van het sick-buidling syndroom of van computerstress.
Het kan ingezet worden voor verlichting bij epilepsie en de ziekte van Alzheimer, verdooft ischias en zenuwpijn en helpt bij gewrichtsproblemen, reuma en artritis.

Online groepsmeditatie vanavond met de energie van Merlijn & Lepidoliet. Doe je mee?

De energie van Merlijn helpt bij het helen van situaties.  Merlijn helpt je onvoorwaardelijke liefde te sturen zodat heling plaats kan vinden. Hij nodigt uit om alle uitkomsten los te laten. Te vertrouwen dat onvoorwaardelijke liefde het enige is wat jij of de situatie nodig hebt.

Geef je via deze link op.