open Menu
Blog

VLOG: 23.03.2020 Kristal van de dag Carneool

In de vlog van vandaag vertel ik kort over het idee van deze vlogs. En ik ben vergeten het te zeggen in de video… maar… ik ga niet ieder dag een Vlog maken. Zal er 3 in de week maken, zodat jullie het nog leuk vinden om te kijken 😉 en ik het nog leuk vind om te doen.

De kristal van vandaag is de Carneool.

(01:03) Mijn dag gisteren was behoorlijk piepzak … ik was bang en boos EN.. kijk de vlog dan hoor je de rest van het verhaal.

Mocht je willen fast forwards naar de informatie over de Carneool het begint hier (04:44). Eerst over de (05:10) spirituele werking van Carneool. Dan over de fysieke (06:00) werking van carneool (o.a. seks!)

07:00 Nog meer seks!

07:10 De volgende groepsmeditatie: woensdagavond 25-03 meld je hier aan.