open Menu
Blog

Vlog 24.05.2020 Mag jij jouw droom dromen?

Mag jij jouw droom dromen?

De eerste keer dat ik met het model van de DROMER – CRITICUS – REALIST kennis maakte was tijdens mijn NLP Master opleiding. Een briljante ontdekking voor mij was dat! Naast de Dromer die de dromen mag dromen, en de Criticus (= DICTATOR) die ze afschiet, kan er ook een Realist uitgenodigd worden om mee te doen. In dat geval wordt de droom vaak niet gelijk afgeschoten voordat deze het daglicht heeft gezien.

Mijn uitnodiging, nu aan jou, is om in jezelf te ervaren wat voor droom of idee zich door jou heen wil manifesteren. En nog even het idee, de droom, helemaal zo groot te laten worden als deze mag zijn. Voordat de realist en de criticus mee mogen doen. Eerst mag jij je droom visualiseren.
Dat waar we aandacht aan schenken, groeit. Als jij je droom kan zien, kan voelen, en kan ‘beleven’ dan kun je daarna ook de eerste realistische stap bedenken die er voor nodig is om dichter bij de droom te komen.

Vanavond is er een online groepsmeditatie healing met de kersen opaal: “Bevrijd je zelf, jouw wezen”. We starten om 20.30 uur, als je mee wilt doen geef je dan op via info@shamawomb.com

Werking kersen opaal:

Algemene werking van opaal. Opaal edelsteen is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Het pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug naar hun bron. Opaal leert je dat dat wat je uitzendt ook weer naar je terugkeert. Daar waar jij je aandacht en energie naar toe stuurt groeit. De kracht van manifestatie.
Ook leert opaal je dienstbaar te zijn. Om vanuit je zielsniveau in het leven staan, je leven te leven, en jouw omgeving te ervaren. De steen helpt bij het reinigen en activeren van het basis- en heiligbeenchakra. Opaal bevordert zowel het gecentreerd zijn in jezelf als heldervoelend- en helderziendheid.
Kersenopaal nodigt passie uit, versterkt eigenwaarde, visie, kennis, structuur en WETEN WAAR JE VOOR GAAT.

Opaal helpt je open te gaan en tot grotere bloei te komen, samen met spontaniteit en luchtigheid.

Opaal helpt je om je niet te laten provoceren. De steen geeft bevrijding van depressie en helpt je het leven weer aan te gaan. Het is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft. Ook kan opaal je laten zien hoe je emotionele toestand is geweest in het verleden, in vorige levens. Zo leer je ook dat je zelf de verantwoording moet nemen voor hoe je je voelt.

Kersenopaal werkt genezend bij hoofdpijn wanneer dit veroorzaakt wordt doordat het voorhoofdchakra gesloten is. De edelsteen stimuleert weefselherstel, helpt bij spierspanningen en geneest bloedstoornissen.

Fysieke werking
Opaal is goed voor het hart, reinigt het bloed, de nieren en de lymfen. Werkt verlichtend voor de ziekte van Parkinson. Ook goed te gebruiken bij infecties en koorts. En het verbetert het geheugen. Opaal edelsteen reguleert het insulinegehalte. Geeft verlichting bij bevallingen en het premenstrueel syndroom (PMS). Opaal versterkt de wil om te leven. Als elixer is het weldadig voor de ogen.

 

bronvermelding: elohim-edelstenen.nl