open Menu
Blog

Vlog 29.04.2020: Quantum Quattro, meestergenezer, de relatiesteen & Morgen jarig, ik trakteer

Morgen ben ik jarig, hoera!

Ik vind het altijd leuk om te trakteren op mijn verjaardag, dus als je tussen vandaag en 5 mei een sessie boekt, mag je één van deze traktaties uitkiezen:
25% korting op een sessie
Edelsteen (specially selected for you)
DoTerra sample (specially selected for you)

Iedere ochtend voel ik in op de energie van de dag, op mijn energie en de universele energie en thematiek. Meestal komt er dan vanzelf een edelsteen naar voren. Vandaag is dat de Quantum Quattro, zijn naam zegt het al, het is een combinatie van vier elementen: shattuckiet, dioptaas, malachiet en chrysocolla op rookkwarts.
Een zeer krachtige genezer, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Daarbij is dit ook een echte Meestergenezer en een relatiesteen.

Quantum Quattro is een zeer krachtige spirituele steen; hij aardt spirituele energieën op de planeet en laat informatie vrij vanuit alle bestaansniveaus doorstromen. Deze beschermende steen absorbeert negatieve energieën en vervuilende stoffen. De steen vergroot spirituele gaven en beschermt tijdens channelen.

Ook ondersteunt Quantum Quattro het ascensieproces naar een hogere dimensie, en helpt je om hier met een open hart bezig te zijn. De combinatie van deze steen symboliseert compleetheid en vrede. Als je de steen op het lichaam legt, brengt hij balans.

De steen is goed in het genezen van oud verdriet en hartzeer. Hij haalt de diepere oorzaken naar boven en doorbreekt ongewenste patronen. Zo staat de Quantum Quattro je bij in het nemen van verantwoordelijkheid voor je daden, gedachten en gevoelens. Hierover vertel ik meer in de vlog van vandaag, middels een voorbeeld over projectie van eigen innerlijk kind thema’s.

Qunatum Quattro ondersteunt een positieve levenshouding en is een krachtige mentale reiniger en ontgifter. Emotioneel is hij een krachtige genezer van de hogere hartchakra. Hij haalt negatieve emoties, zoals schuld, van de zonnevlechtchakra af en keert destructieve emotionele programmering om. Quantum Quattro healt emotionele stukken, vooral die van het innerlijk kind.

De steen helpt het gevoel van verdriet en verraad te beëindigen en is zeer effectief bij pijn door verlating. De steen leert je dat een probleem in een relatie een spiegel is van wat er zich in jou afspeelt. Hoe jij naar jezelf kijkt, jouw diepste overtuigingen en zelf-afwijzing.

Quantum Quattro versterkt persoonlijke kracht, inspireert creativiteit en stimuleert onze zorg voor het milieu. Hij beschermt de aardechakra. Hij helpt je je fysieke lichaam en seksuele aard te begrijpen en doorbreekt de cyclus van karmische afhankelijkheid binnen verslavingen of obsessieve relaties.

Fysieke werking:

Quantum Quattro heeft een sterke werking op het immuunsysteem, versterkt het DNA en activeert de healing van het twaalfstrengs DNA.

De steen kan ingezet worden bij het versterken van intercellulaire structuren, celstoornissen, zuurstoftoevoer naar het bloed, voor de longen, alvleesklier, insuline, schildklier, stofwisseling, T-cellen en thymus, de ziekte van Ménière, hoge bloeddruk, pijn, migraine, vermoeidheid en shock. Hij vermindert misselijkheid en ondersteunt lever, nieren en spijsverteringskanaal, helpt bij PMS, verslavingen en stress. Ook heel krachtig in te zetten bij artritis en maagzweren, spierkramp, infecties en miasma’s en voor spierversterking.

Thema van de online groepsmeditatie vanavond: “Quantum Quattro, het innerlijke kind in mij”
De meditatie vindt plaats om 20.30 uur, opgeven kan via link.