open Menu
Blog

Vlog 31.05.2020 Intiem over mijn intimiteit

Hieronder de eerste data voor de Rite of the Womb Ceremonie, later volgen meer data.
* In verband met Covid 19 zijn de groepen kleiner. Max 5 deelnemers per keer.

26 juni 2020 om 19.00 uur @ Haarlem

17 juli 2020 om 19.00 uur @ Haarlem

15 augustus 2020 om 19.00 @ Haarlem

The Rite of the Womb (de Baarmoeder-rite) – ofwel de 13e Munay-Ki inwijding – is onderdeel van een negental overgangsrites van de Q’ero-sjamanen van Peru. Zoals de naam al doet vermoeden staat de baarmoeder centraal bij dit ritueel. De baarmoeder is namelijk een plek waar veel vrouwen (vaak onbewust) angst, spanning verdriet en trauma’s opslaan uit dit en vorige levens. Het ritueel is erop gericht om de vrouw en de baarmoeder weer terug te brengen naar hun oorsprong van liefde en creatie, en alle pijn en verlies die erin opgeslagen is los te laten. Dit ritueel is ook zeer geschikt voor mannen die contact willen maken met hun vrouwelijke energie.

De Rite of the Womb is een ceremonie en heeft in mij een proces aangewakkerd wat ik graag met de wereld deel. In de vlog van vandaag vertel ik over mijn proces, mijn seksualiteit, over intimiteit en wat het voor mij betekent om thuis te zijn in mijn eigen lichaam. Het is een kwetsbaar proces en een kwetsbare vlog. Ik vind het dus ook spannend om dit zo open en kwetsbaar te delen. Maar nog meer dan spannend vind ik het belangrijk om hier open over te praten. Ik hoop daarmee te raken en te inspireren tot een opening in jouzelf, om jouw proces aan te gaan en jezelf te bevrijden.

De volledige tekst over de Rite of the Womb en wat het inhoudt, kan je lezen via deze link.

Vanavond is er een online groepshealing met de energie van Shekinah. We starten om 20.30 uur; je kunt je opgeven via info@shamawomb.com

Shekinah energie is de zachtaardige, belangeloze EENHEIDSLIEFDE die rechtsreeks vanuit de hoogste bron door de aarde heen omhoog komt.

De energie van Shekinah openbaart zich in de buikstreek. Zij geeft in onze buikstreek volledige veiligheid en een onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen in de mens en in onszelf. Zij aardt ons, helpt ons ‘Thuis’ te komen, en onszelf te belichamen.

De Shekinah energie ondersteunt je bij het proces om vanuit het hoofd te ‘zakken’, door het hart naar beneden, het buikgebied in. Wanneer dit gebeurt vindt er een verzachting plaats van het duale denken, het kan en mag dan worden losgelaten.

Het brein in de buik wordt aangezet, dat wil zeggen dat je veel meer in een staat van ZIJN terecht komt. Je staat dan vanuit je intuïtie en je kracht in eenheid en liefde in de wereld. Je hart staat open en reactiviteit lost op.

Des te meer je verbonden bent met deze energie en in je buik zakt, des te meer je openheid in jouw realiteit ervaart. Verruiming van zachtheid en vertrouwen voor en in jezelf, in en voor de wereld.

Wij worden gedragen door de liefdevolle kracht van de Shekinah energie en zijn daardoor veel meer in staat om alle dualiteit en liefdeloosheid los te laten. Oordelen verdwijnen, volledige acceptatie komt daarvoor in de plaats, omdat wij in onze buik en in ons hart de onuitputtelijke stroom van liefde ervaren.