open Menu
Blog

VLOG: Online groepsmeditatie & Kristal van de dag Aquamarijn

Lieve mensen

Ik maakte vanmorgen een vlog hieronder waarin ik kort vertel (00:15) wat ik voor jullie kan en wil betekenen in deze situatie, (01:15) over mijn besluit om samen groepsmeditaties te organiseren, en (02.00) waar je je kan aanmelden voor die meditaties. Ook vertel ik (03.33)  over een alternatieve manier om je geestelijk weerbaarheid en fysieke weerstand te versterken: kristallen. Het kristal van vandaag: Aquamarijn. (06:06) – Neem contact met mij op om je kristal(en) te openen, te activeren en/of te bestellen.

Vanaf nu elke dag een Vlogje, so keep your eyes open.

Inhoud VIDEO Keren 19-03-2020:

00:15 – Wat kan ik voor jullie betekenen in deze situatie?

01:15 – Uitnodiging online groepsmeditatie

02:00 – Alternatieve manier om je weerstand te versterken: kristallen

03:33 – Kristal van vandaag: Aquamarijn

06:06 – Neem contact met mij op om je kristal(en) te activeren en te bestellen

Vind hier het schema voor de online meditaties

Prijs van Aquamarijn €6.50 per stuk. Via mail bij mij te bestellen.