open Menu

Ervaringen

Marjolijn- feb 2021

Retraite Rite of the Womb

Wat een magisch weekend was het! Met krachtige meditaties, healings en rituelen creëerde Keren een zachte en veilige bedding, waardoor ik me als vanzelf kon overgeven aan het proces. Ik heb geademd, gehuild, gelachen en gedanst als nooit tevoren. Ik voelde me zo veel lichter en vreugdevoller, omdat ik door mijn diepste verdriet heen was gegaan en mijn energie weer kon stromen. Het weekend heeft me echt getransformeerd.
Na mijn twee miskramen lukte het niet om zwanger te worden. Het leek me belangrijk om mijn baarmoeder helemaal op te schonen om er een fijn huisje van te maken, zodat mijn baby zich welkom zou voelen. Tijdens een retraite dat ik bij haar volgde, raadde Keren me de Gogowi stoomkruiden aan om het proces extra bij te staan. Een maand later was ik zwanger!

 

Sharon- nov 2020

Retraite Rite of the Womb

Afgelopen weekend heb ik, op een prachtige locatie in Drenthe, de Retraite Rite of the Womb bijgewoond van Keren. Nu, 3 dagen later, ben ik nog steeds op zoek naar woorden die enigszins de lading dekken. Dit is alleen zo moeilijk, omdat je er eigenlijk zelf bij geweest moet zijn. Ik ga toch een poging wagen.

Al op jonge leeftijd heb ik mezelf aangeleerd me af te sluiten van mijn gevoel wanneer iets moeilijk voor me is. In de afgelopen 40 jaar heb ik deze ‘vaardigheid’ verder ontwikkeld. Het heeft me lang gediend, maar sinds een jaar of twee overheerst de wens te voelen en ben ik mijn reis bij Keren gestart.

De Retraite is een cadeau voor jezelf. Soms confronterend, soms pijnlijk, maar vooral heel mooi. Via verschillende oefeningen en ceremonies lukte het mij bij mijn verdriet te komen en voor het eerst zolang ik me kan heugen, heb ik hartverscheurend gehuild. De kou in mijn onderbuik maakte plaats voor een gloeiend gevoel; voor mij een teken dat energie weer naar de juiste plekken stroomt.

Dankjewel lieve Keren, voor je aandacht, liefde en ondersteuning op de momenten dat het nodig was. Ik ben er volgende keer graag weer bij!

 

Annemiek- juni 2020

Rite of the Womb

Ik vond het een zeer bijzondere ontmoeting! Op een of andere manier kon ik jouw energie zo goed voelen, heel integer, maar ook je pijn van wat is geweest, was tastbaar. Ik vond het bijzonder dat je je hart zo opende, zonder voorbehoud of opsmuk. Ik heb nog nooit zoiets puurs gezien! Het heeft daarmee een helend en hartopenend effect op de groep, ook op mij. Je liet ons zo dichtbij komen. Ik voelde heel veel liefde, vanuit jou naar ons en ons naar jou. Prachtig om mee te maken ✨ Dank voor de pure ontmoeting 🥰

Marja- juni 2020

Rite of the Womb

Heel fijn om dit mooie ritueel te mogen meemaken. Een gevoel van schoonheid, liefde, dankbaarheid en volheid ervaarde ik tijdens en na het ritueel.
De begeleiding van Keren is integer en oordeelloos. Dank!

Pauline- juni 2020

Aangezien ik zelf vrouwelijke ondernemers coach en begeleid, weet ik hoe belangrijk het is om hulp te zoeken bij andere genezers. Dat kan zijn voor cruciale beslissingen in mijn leven of voor onverwacht fysiek ongemak. Het zijn de momenten waarop ik voel dat ik zelf een blinde vlek heb voor mijn verdere heelwording. Daarom waardeer ik Keren haar manier van behandelen ook zo enorm: zij gaat uit van gelijkwaardigheid en heeft de gave om mij, zonder oordeel, mijn eigen blinde vlek te laten zien. Door middel van gesprek, maar vooral wanneer ik op de behandeltafel lig.

Recentelijk kwamen we er zo achter dat er een pakket aan trauma en spanning in mijn baarmoeder zat, die zichzelf eruit schokte. De ontspanning die ik daarna voelde was immens!

In het gesprek wat volgde, kreeg ik meer inzicht in wat er had plaatsgevonden, en kon ook mijn brein zich ontspannen. Het vertrouwen wat Keren heeft in mijn heelwording is besmettelijk: ik voelde mij daarna meer in contact met mijn unieke Zelf en zelfverzekerder in mijn doen en laten.

Dank je wel Keren!

Janneke- mei 2020

Hele fijne persoonlijke reading  met instappen grappen tussendoor. Keren’s reading was een prachtig levensgesprek met inzichten die je aan het denken zetten en je raken. Nu in het bezit van een prachtige steen die goed voelt. Aanrader!

Ronald- april 2020

“Nog even een terugkoppeling over jouw groepsmeditatie.
Ik voelde vooraf al heel sterk de push om mee te doen voor de enorme moed die jij uitstraalt en ik nu ook mag gaan toelaten.
Was grappig, voor een deel van de meditatie zat ik met jouw ziel te praten, voelde inderdaad als een overdracht van moed
van jou naar mij. Nog even los van de meditatie zelf.
Daarin ervoer ik dat er een laagje van mijn root chakra afging, waardoor ik meer openging van onderen naar de aarde toe.
Bijzonder. En daarnaast healing op mijn prostaat. Komisch ei was leuk, met mijn overleden tweelingzus samen. En vervolgens
in het water kon ik me voor het eerst ooit overgeven aan het water/natuur.”

Didi- dec 2019 

“Mijn vriend en ik proberen al ruim 3 jaar om een kindje te krijgen. In principe is er lichamelijk niets mis met ons, maar toch lukt het niet en zijn we na 7 IUI’s, 1 miskraam en 2 IVF terugplaatsingen nog steeds ongewenst kinderloos. Omdat het ziekenhuis niets kon vinden en vol blijft houden dat het gewoon zou moeten lukken, besloot ik om het eens wat meer tussen hemel en aarde en op spiritueel niveau te gaan zoeken. Zo kwam ik bij Hartgedragen Leven uit.Ik voelde me de eerste keer dat ik er kwam al meteen thuis. Het is er niet alleen kalm en sereen, maar het ruikt er ook heerlijk naar etherische oliën, wierook en innerlijke rust. Keren is warm, liefdevol en begripvol en met haar praten voelt alsof je in een warm bad bent beland. Ze oordeelt niet, maar luistert alleen maar naar wat jij en je lichaam haar vertellen. Tijdens de eerste twee sessies hebben we – ok, ik – vooral gepraat en hoewel Keren toen nog niets gedaan heeft (althans, ik had toen nog niet op de behandeltafel gelegen, maar ben er 100% zeker van dat ze op energetisch en spiritueel niveau van alles heeft gedaan), voelde ik me meteen al veel beter. Vooral de opmerking van Keren dat wat de uitkomst ook zou zijn, ik erop moest vertrouwen dat dat juiste uitkomst voor mij was, heb ik heel veel aan gehad.

In latere sessies heeft ze mij behandeld en The Rite of the Womb met mij gedaan. Tijdens dit ritueel (waarvoor ik alleen maar lekker onder een dekentje hoefde te liggen) heeft Keren mijn baarmoeder “in kaart gebracht” en bekeken waar de blokkades zaten. Zij vertelde me dat mijn baarmoeder koud was en dat er veel angst en verdriet om verlies in opgeslagen zat. Nu zijn we bezig om ervoor te zorgen dat mijn baarmoeder weer op kan warmen en om die angst en dat verdriet los te laten.

Ik ben in januari 2020 zwanger geworden, met de hulp van Keren en Hartgedragen Leven. “

Guido- dec 2019

“In mijn hoofd is het vaak erg druk met gedachtes over wat ik allemaal moet doen, wat ik allemaal moet bereiken, waarom dat allemaal niet kan enz. enz.

Keren weet met de juiste vragen en opmerkingen heel goed bloot te leggen waar de pijn zit en wat de achterliggende wensen zijn. Dat is best spannend maar bij Keren voelt het voor mij veilig en vertrouwd.

Zo vertrouwd dat ik het aandurfde een healing te ondergaan. Daarbij ervaarde ik wat er kan gebeuren als mijn hoofd wat minder hard zijn best doet; Ik kwam in contact wat ik echt wil, voelde hoe fijn en mooi dat is, en wat er allemaal mogelijk is.

Dankjewel Keren! Ik ben heel blij dat we elkaar hebben ontmoet.”

 

Sharon- dec 2019

“Keren ken ik al een aantal jaar en zij heeft altijd een luisterend oor gehad en op bepaalde momenten wat richting gegeven aan mijn leven. Toen ik hoorde dat zij haar eigen praktijk startte, heb ik direct een afspraak gemaakt.

Ik ben iemand die altijd in het hoofd zit en maar moeilijk in contact komt met mijn gevoel. Met deze vraag ben ik bij haar gekomen. In de maanden die volgden, heb ik verschillende behandelingen gehad volgens verschillende methoden.

 Zo hebben we gesprekken over zaken waar ik tegenaan loop en door middel van handoplegging, edelstenen, kaarten en klankschalen brengt ze mij in beweging. Het lijkt alsof mijn energie gaat stromen en na afloop voel ik me meer in balans.

 Als ik de deur uitloop, voel ik me een ander mens. Ik ben rustig, kan weer echt ademhalen en in de afgelopen maanden ben ik gaan voelen. Best eng in het begin, maar ik begin nu de eerste vruchten te plukken. Mijn zogenaamde onderbuikgevoel (of intuitie) heb ik na lange tijd weer teruggevonden, waardoor ik meer in een flow kom en de juiste dingen mijn pad kruisen. Ik durf weer te vertrouwen op mezelf, want het is goed zoals het is.

Dankjewel Keren, voor alle goede zorgen. Ik kijk uit naar onze volgende ontmoetingen!”

 

Astrid- dec 2019

 “Keren heeft me afgelopen jaar enorm geholpen op emotioneel vlak ‘puin te ruimen’ en weer dichter bij mezelf te komen. Ze is bijzonder intuïtief en voelt dus goed aan hoe ik me voel en wat me goed doet op het moment dat ik bij haar ben. Ook ben ik blij dat we samen op zoektocht zijn, in plaats van dat ze me vertelt wat ik zou moeten doen. Naast iemand die goed weet (aan) te voelen, dus ook iemand die goed luistert. Mijn afgelopen jaar had er heel anders uitgezien zonder Kerens steun en ik zie dan ook erg naar uit wat voor vooruitgang en inzichten we komend jaar nog kunnen boeken!”

 

Freek- dec 2019

“Met een opgezwollen knie door een verrekte/gescheurde knieband kwam ik bij Keren terecht. Door haar warme en open persoonlijkheid en fijne uitleg over wat me te wachten stond, creëerde ze direct een veilige sfeer.

Keren voelde tijdens de sessie precies aan waar de blokkades in mijn been zaten en ging hiermee aan de slag. Ze weet heel goed wat ze doet en brengt alles met rust en vertrouwen.

Na een uur, dat voorbij leek gevlogen, was ik al een stuk beter tot bewegen in staat. Wat echter nog verrassender was, is dat ik enkele uren na de sessie het vocht in de knie tot meer dan de helft geslonken zag!

Voor mij een buitengewone ervaring, die veel goeds heeft gedaan.

Heel veel dank, Keren!”

 

Jacqueline- dec 2019

“Vanaf het eerste moment intrigeerde mij de mens én werkwijze van Keren!

En dus voor mij gelukkig geen toeval dat Keren op mijn pad kwam!

Daarna begon onze reis samen en door verschillende technieken en vormen samen te voegen heeft Keren een hele fijne behandel methode!

Er is zowel mentaal als fysiek een mooi evenwicht.

Je begint te vertellen en als daar een en ander is uitgewisseld mag je plaats nemen op de behandel tafel.

En daar gebeurt de magie! Het is zo heerlijk hoe de handen en de klankschalen een warm bad zijn waar je niet meer uit wilt stappen! Ondersteund door iedere keer de edelstenen die er nodig zijn ga je geheeld en opgeruimd de deur uit!

Iedere keer bij Keren is echt een kado van healing voor jezelf.”

 

Terah – dec 2019

“Keren is als therapeut geloofwaardig, omdat ze heel open is over haar eigen weg en waar ze zelf doorheen gaat. Haar kwetsbaarheid maakt het makkelijker voor mij om dat ook te zijn.

Als ze mij een behandeling heeft gegeven, gebeurt er altijd wel iets. Meestal niet direct en het is ook altijd wat anders. Als ik bij haar geweest ben, lijkt het of ik dichter bij m’n eigen kern sta, bij m’n buikgevoel, m’n intuïtie, m’n lichaamsbewustzijn. Of het lukt me juist ineens om iets los te laten wat me niet dient.

Ik zou in 2020 graag van haar leren hoe ik dit contact met mijn essentie zelf kan herstellen, als ik het weer eens kwijt ben.”