open Menu
Blog

VLOG 05.04.2020: Apofyliet & Online groepsmeditatie transformerend licht

In de vlog van vandaag vertel ik over Apofyliet. Deze vlog is een onderdeel van een reeks die ik maak om mensen te informeren over hoe kristallen en edelstenen in te zetten voor meer geestelijke en fysieke weerbaarheid.

Daarnaast geeft ik online groepsmeditaties twee keer in de week. Geheel gratis, omdat ik samen mediteren en de kracht daarvan belangrijk vind. Data en hoe je aan te melden in deze link.

(2:10) De meditatie vanavond: Transformerend licht, innerlijke vrede. Deze is geïnspireerd op de energie van de Apofyliet.

(02:30) De apofyliet resoneert met stenen waar ik eerder in de vlogs over vertel. De kleur smaragd groen en de energie van het hart en onvoorwaardelijke liefde. Dit is blijkbaar iets dat hard nodig is in deze tijd.
(02:42)Spirituele werking van apofyliet. Onder andere vertel ik over dat apofyliet ingezet kan worden bij mentale blokkades en vastzittende emoties vrij en doorbreekt negatieve denkpatronen. Apofyliet is een rustgevende steen, laat onzekerheden verdwijnen en maakt mild in je oordeel naar jezelf en je omgeving.
(05:42) Fysieke werking apofyliet.