open Menu
Blog

VLOG: 08.04.2020 Volle Maan in Weegschaal & Celestien, mediteer je mee vanavond?

In de vlog van vandaag vertel ik over de volle maan in Weegschaal en over de edelsteen Celestien. Ben je benieuwd naar de energie van de maan en de werking van de Celestien? Doe dan mee aan de online meditatie van vanavond om 20.30 uur. Opgeven kan via deze link.

Hier de korte samenvatting van wat er gezegd wordt in de vlog.

(02.00) De energie van de volle maan.
(02.59) Waar nodigt de energie van de volle maan in weegschaal ons voor uit.
(03.35) Conflict tussen innerlijke criticus en innerlijke waarheid.
(05.13) Mooie uitnodiging, luister naar de wens onder de kritiek
(07.00) De werking van Celestien.

Als je het interessant vindt meer te weten over de energie van deze supermaan in Weegschaal, en de werking van Celestien lees hieronder verder.

Supermaan in Weegschaal

Volle maan in weegschaal, zon in ram. Pluto en Jupiter ontmoeten elkaar tijdens deze maancyclus

Deze volle maan brengt macht structuren naar boven, zowel innerlijk als buiten jezelf. Het schijnt licht op dat wat er in balans gebracht kan worden.
Innerlijk brengt het de dynamiek tussen jouw innerlijke criticus en je innerlijke waarheid naar boven. Vaak werken ze beide naar hetzelfde doel allen is het verschil tussen flow en ongemak.
Je kan de woorden van de criticus of dictator horen en weten dat het eigenlijk daar is om jou te helpen, en dan kiezen voor de vriendelijke versie.

In deze tijd waarin we collectief worden uitgedaagd door autoriteit buiten ons zelf nodigt de maan ons uit om onze innerlijke leraar te zoeken. Contact te maken met de diepere waarheid in ons zelf waar we allemaal onderdeel van zijn.

We worden uitgenodigd de verhalen die we onszelf vertellen te onderzoeken.
Durf jij je waarheid te spreken? Jezelf stem te geven en te uiten?
Heb je vaak het gevoel dat je niet belangrijk bent? Welke verhalen vertel jij jezelf hierover en wat is de diepste wens daaronder?
Laat je je leiden door angst, boosheid, frustratie? Waar kan liefde op schijnen? Wat zou liefde doen?

Jouw realiteit is maakbaar dus wil je opstaan in jouw groter bewustzijn? Kruin, keel basis en levensenergie openen? Volledig in je kracht en waarde als man of vrouw staan. Doe dan vooral mee aan de meditatie van vanavond om de helende energie van de Celestien te ervaren.

 

Meer…

Weegschaal is het meest vredige teken van de dierenriem en plaatst gelijkheid en rechtvaardigheid boven alles. Ze wordt geregeerd door Venus, de planeet van liefde en schoonheid en is thuis in het 7e huis van relaties.

Weegschaal is altijd op zoek naar balans en harmonie. Alles wat voor haar onevenwichtig overkomt probeert ze te herstellen. Ruzie bedekt ze liever met de mantel der liefde.

Weegschaal herinnert ons eraan dat in iedere relatie balans een belangrijke rol speelt, maar dat balans niet vanzelf komt.

Allereerst moeten we balans zoeken binnenin onszelf.

Zodra we zelf in evenwicht zijn kunnen we ook harmonie in onze relaties brengen, door open, eerlijke communicatie. Relaties kosten energie, ook de goeie relaties. Ook al denken we alleen maar aan iemand, dan geven we die persoon al energie.

Weegschaal herinnert ons eraan dat een gezonde relatie bestaat uit geven en nemen.

Wanneer de Volle Maan in Weegschaal staat, staat de Zon in het tegenovergestelde teken Ram.

In tegenstelling tot Weegschaal richt Ram zich op zichzelf.

Tijdens een Volle Maan hebben we niet alleen te maken met de hoge energieën van de deze twee astrologische tekens, maar ook met de lage energieën en hebben we de kans om deze los te laten.

Deze Volle Maan geeft ons de kans om de extreem agressieve lage energie van de Ram en de extreem passieve energie van de Weegschaal los te laten en hier een nieuwe energie voor te manifesteren die in balans is.

Omarm de hoge energie van de Ram die zorgt dat je gedreven en vol passie voor je eigen doelen durft te gaan, maar integreer deze met de hoge energie van Weegschaal die zorgt dat je onderweg wel in harmonie blijft met je omgeving.

Neem je relaties onder de loep en onderzoek welke relaties jouw energie geven om deze missie te bereiken en laat de relaties die energie kosten los.

(*bron: astrology Rocks)

Celestien

Deze edelsteen brengt de verbinding tot stand met de straal van zacht-blauwe engelen en de walvismatrix.

Celestien trekt voorspoed en geluk aan en brengt u in contact met oneindige vrede. Is hierdoor een goed kristal voor het oplossen van conflicten.

Celestien versnelt de spirituele ontwikkeling en bevordert zuiverheid van hart en helderziendheid. Het is een goede healer voor de aura, brengt evenwicht.

Naast het bed gelegd laat het kristal dromen en uittredingen beter onthouden. Celestien brengt je op de weg die het Universum met je voor heeft.

Celestien kristal helpt om je plannen en ideeën in de praktijk te realiseren.Ook ondersteunt Celestien edelsteen liefde onder gezinsleden

Fysiek

Celestien is een zeer geneeskrachtige steen die kalmerend werkt. De zachte energie werkt spierontspannend, pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan keel, ogen, oren en bij restless legs syndroom.

De blauwe Celestien is bij uitstek geschikt om het keelchakra te openen. Het is een goede steen in te zetten bij personen met ADHD vanwege zijn kalmerende werking. De edelsteen is ook goed in tijden van stress of spannende gebeurtenissen.