open Menu
Blog

VLOG 12.04.2020 Christusbewustzijn

VLOG 12.04.2020 Christusbewustzijn

Zalig Pasen! Ik hoop dat ondanks de Corona isolatie jij op jouw manier aan het genieten bent van de lente, chocola en pasen.

Toen ik vanmorgen wakker werd, wist ik heel duidelijk waar ik de meditatie van vanavond over wilde laten gaan. Ik moest even nog mijn angst diep in de ogen aankijken. Ontzettend spannend om zo in een vlog en blog te vertellen over Christusbewustzijn en mijn beleving ervan. Wellicht vraag je je af waarom ik dat zo spannend vind… Ik heb er een overtuiging over blijkbaar, over wat mensen dan wel of niet zullen denken, van wat ik zeg of van mij.
Toch is de wens te groot dit te delen. Dus hier een vlog, waarin ik kort vertel over wat het Christusbewustzijn voor mij betekent. Het Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in jezelf. Als je met deze energie contact maakt kom je terecht in je egoloze Zelf, eenheidsbewustzijn, oordeelloosheid. Er ontstaan verbindende krachten in je. In je hart, je zienswijze, je handelen. Steeds meer doe je wat je doet in het belang van het grotere Geheel en voel je dat je daar onlosmakelijk mee verbonden bent.

Je bent vanavond hartelijk uitgenodigd om mee te doen aan de meditatie om 20.30 uur ‘Christusbewustzijn, verkeren in onvoorwaardelijke liefde’.

Geef je op via deze link.