open Menu
Blog

Vlog 13.05.2020 Welke bril zet jij op?

Welke bril zet jij op?

Vandaag in de vlog vertel ik over onze vrijheidsdrang: beweging, vrijheid van je geest, ‘waar hang je uit’. Ik ben erg benieuwd hoe dit jou triggert.

Het is een interessant proces te onderzoeken welke werkelijkheid je kiest, ofwel door welke bril bekijk jij de situatie en welk verhaal vertel je jezelf over wat waar is? Hoe helpt de bril die je opzet je bij het ervaren van vrijheid en je levenslessen? Waar zet de bril, waar je doorheen kijkt, jou vast?

Wat vaak ten grondslag ligt aan de bril die we opzetten, is waar we van overtuigd zijn. Onze overtuigingen kleuren onze wereld. Onze diepste overtuiging zet ons gevangen. Waar zet jij jezelf vast?

De steen die ik vandaag heb uitgekozen is de Borniet, ook wel Pauwerts genoemd. De Borniet helpt bij het visualiseren en creëren van je eigen werkelijkheid.
Op psychisch vlak zet de steen negativiteit om in positiviteit, terwijl het tegelijk ook beschermt tegen negatieve gedachten en overtuigingen. Borniet leert dat obstakels nooit echt groot zijn en hoe deze te overkomen. Ook geeft de steen een geluksgevoel. Borniet bevordert innerlijk inzicht en vertrouwen in het intuïtieve proces. Deze steen brengt eenheid in lichaam, emoties, geest en ziel.

Borniet is bezorgd over alle wezens op de planeet en pleit voor sociale rechtvaardigheid en gelijkheid voor allen. Lichaam, geest en emoties worden geïntegreerd.

Borniet is een mystieke steen en is een graag geziene gast bij heksen, magiërs en mediums. Het versterkt innerlijk weten en heldere gaven. De steen wordt gebruikt om astraal te reizen en op meerdere plekken tegelijk aanwezig te zijn.

De steen versterkt het zilveren koord dat de verfijnde lichamen met het fysieke lichaam verbind. Veilig terugkeren naar je lichaam bij astrale reizen, channelingen en readings dus.

Houd de steen voor het voorhoofdschakra (3e oog, intuïtie) en zeg ‘Ik huisvest grote kracht en wijsheid in mijn zijn’. Hierdoor worden jouw spirituele gaven gewekt en versterkt. Iedere keer dat je deze woorden uitspreekt, wordt de energie ervan sterker.

Fysieke Werking

Op fysiek vlak helpt de steen bij het herstel van onder andere het cellulaire geheugen, cellulaire structuren, de stofwisseling, oververzuring, zwellingen en de opname van Kalium. Het lost verder kalkafzetting op en helpt tegen krampen.

Vanavond is er een online groepsmeditatie om 20.30 uur: ‘Een reis door de chakra’s, jouw ware werkelijkheid’.
Je kunt je opgeven via mail.