open Menu

Divine Feminine activation – Sjamanistische Jaarjourney 2024

DIVINE FEMININE ACTIVATION SJAMANISTISCHE JAARJOURNEY

♥︎ Verlang je naar meer speelsheid en plezier in jouw leven, naar thuis zijn in jezelf en je zelf helemaal laten zien?

♥︎ Verlang je naar jouw ruimte in te nemen? Jouw waarheid te voelen en uit te spreken?

♥︎ Wil je meer in contact komen met en omarmen van jouw krachten en het toelaten van jouw passie?

♥︎ Zou je nog dieper willen vertrouwen op het leven, en magie in je leven willen ervaren?

♥︎ Voel je dat het tijd is om jouw WILDE, VRIJE, AUTHENTIEKE ZELF, tevoorschijn te doen komen?

♥︎ Ben je bereid volledig voor jezelf te gaan en te staan?

♥︎ Voel je de roep om jouw Goddelijke Vrouwelijkheid te activeren, in volledige waarachtigheid?

SISTER GODDESS, WEES WELKOM

HET IS DE HOOGSTE TIJD, NU!

Het is de tijd om jouw vrouwelijke stroom vrij te maken en de kennis die je diep in je buik en je botten draagt te doen ontwaken. We wakkeren jouw lichaam, je sensualiteit en je levensenergie aan!

Je yoni, je baarmoeder, je eierstokken en je cervix zijn heilige poorten waar het Leven doorheen stroomt. Deze weer te verbinden met je hart, bij alles wat je hierin tegenkomt aanwezig te blijven… BLIJF! Luister!

Smelt! Ontdooi! Laat los! Verzacht! ADEM.
Hierdoor mag jouw GODDELIJKE VROUWELIJKE energie helemaal stromen. Jouw lichaam mag worden bewoond. Dit doen we in een cirkel van vrouwen. We verbinden ons en zullen we een beding voor elkaar creëren waarin we elkaar dragen. Samen zakken we verzachten we, herinneren we ons de kracht van samen.

Daar zit een diepe wijsheid in die we ons mogen her-inneren.

Wat gaan we doen?
Op Avalon (Schoorl) een magische locatie, waarin de schoonheid van moeder aarde straalt, gaan we samen op een journey.

De Jaarjourney omvat 5 weekenden waarin we ons verbinden met verschillende rituelen en inwijdingen. We gaan met een vaste groep vrouwen werken waarin we de energieën en cycli van het medicijnwiel en de windrichtingen gebruiken als portals naar onze eigen innerlijke reis. We zullen samen ervaren

hoe het is om onze harten, lichamen, buiken en onmetelijke Goddelijke Vrouwelijkheid tevoorschijn te doen komen, te leven en te belichamen.

Tussen de weekenden door zullen er 2 a 3 verdieping dagen komen (de thema’s voor deze dagen worden voor mij duidelijk als de groep bijeen is en ik in kan tunen op wat er nodig is). Elke maand met Nieuwe Maan en Volle Maan zullen we digitaal een ceremonie doen.

Werkwijze
De Jaarjourney is evenals mijn werk diep verankerd in het SJAMANISME en de activatie van de kracht van de baarmoeder. In Sjamanisme heb ik een bedding en draagkracht gevonden die zo diep voelt. Een baken van liefde en bescherming door de oerkrachten van de elementen. Onze SPIRIT- GUIDES en de VOOROUDERS. Daarnaast is priesteresschap, systemisch werken, ademwerk, BodyTraumaRelease en vele andere tools ingebed in mijn werk.

Het leven in commune met de cycli van grootmoeder maan geven ons houvast om nog dieper te verbinden met onze vrouwelijke natuur en de cycli in ons.

Ik werk intuïtief, en tune ik op het veld/ behoeften van de groep waarmee ik samen werk. Er wordt vaak over mij gezegd dat er bij mij ‘NO BULLSHIT’ policy is. Ik houd van directheid, openheid en transparan>e.Vanuit diepe verbinding met mijzelf en anderen nodig ik je telkens uit om tevoorschijn te komen, jouw ontwapenende zelf te laten zien en te laten raken. Vanuit een hartgedragen bedding van veiligheid.

5 weekenden

Start April 2024 data volgen

TOTALE TIJDSDUUR 6 maanden

Locatie
Avalon – Houtjeslaan 53 Schoorl
https://avalonconnect.nl/

Overnachting
Jullie zorgen zelf voor overnacting, voor degenen die van ver komen is er een mogelijkheid om te overnachten in de groepsruimte.
Mocht je daar gebruik van willen maken, laat Mahi (info@shamawomb.com) dat dan van te voren weten, dan kan ik in kaart brengen of en hoeveel vrouwen dat willen.

Tijden
Zaterdag van 10.30 tot 18.00
Zondag van 10.00 tot 17.00

Het is fijn als er uiteindelijk onderling wat slaapplaatsen zijn van vrouwen uit de buurt voor vrouwen van ver. Meestal regelt zich dat vanzelf, maar mijn team staat klaar om dit samen met jou te bekijken.

Eten
Zaterdag incl lunch en diner
Zondag incl ontbijt en lunch
Indien er allergieën zijn ook graag mailen naar Mahi (info@shamawomb.com)

Kosten totaal

Particulieren €3333,- | Zakelijk €3333 excl. btw

*Betalen in termijnen is mogelijk, neem contact met mij op via info@shamawomb.com 
*Bonus: Vrouwen in de jaarjourney kunnen tegen gereduceerd tarief 1:1 sessies boeken

aanmelden In Termijnen betalen 

aanmelden Betalen in 1 x

Rachelle: “Tijdens de Journey heb ik geen element waar ik meer of minder van zou willen. Ik vind het heel prettig dat het persoonlijk maar juist binnen de groep is. Er is ruimte voor persoonlijke ondersteuning naast de weekenden. Ik vond de intensiteit heel prettig omdat ik daardoor echt in het proces zat en dat werkte gewoon nog even lekker een weekje door. ”

Anne: “Wauw wat was het fijn om helemaal mezelf te mogen zijn. In alle kleuren. Met mijn pijn en diepe verdriet, mijn trauma’s, mijn schaamte. Maar ook mijn joy, levensvreugd, juiciness,  creativiteit en rete slechte humor. Doordat het er allemaal kon zijn was het een weldadige plek om mijn essentie nog meer tot leven te brengen. We vierden onszelf in alle lagen van het bestaan.”

Coco: “De reden om mee te doen met het jaartraject was om meer verbinding te voelen met mijn hart en baarmoeder en meer creatieve flow toe te laten. En ook om te onderzoeken of ik ruimte kon maken voor mijn kinderwens. Inmiddels is dit allemaal dubbel en dwars gelukt, ben ik zwanger én voel ik veel meer liefde en zelfwaardering voor mezelf, waardoor ik de liefde en het plezier in mijn leven ook meer kan toelaten. Wat de jaarjourney mij vooral heeft opgeleverd is een krachtiger verbinding met mijzelf, mijn hartverlangens en om me echt te openen voor de levenskracht, die Keren zelf ook echt helemaal belichaamt en uitstraalt. Voor mij was de jaarjourney echt een krachtige diepe weg naar binnen toe, om vanuit de baarmoeder, het hart en mijn hartsverlangens weer te verbinden met de oerkracht van het leven, waardoor het in mijn dagelijks leven ook weer meer stroomt.”