open Menu

Cacao Dieta

Plant Dieta’s zorgen voor een diepe proces bij het opbouwen van een relatie en verbinding met een plant medicijn. Het dieet, of dieta, is de belangrijkste methode die men kan ondergaan om contact te maken met plantspirits en er rechtstreeks van te leren. Dit proces, hoewel rigoureus, is diepgaand transformerend en fundamenteel.

Ben je klaar om een ​​diepe duik te nemen in het medicijn van Cacao?

Dit najaar ben ik bij Avalon ingewijd in het plantmedicijn IXCACAO door Tata Walter (& Familia Cacao). De diepte die ik tijdens die acht dagen voelde, was levensveranderend. Ik heb eerder met Cacao gewerkt, maar zij heeft mij op reis gestuurd om een ​​geweldige leraar te vinden die mij zal introduceren en mij zal inwijden in haar echte kracht.

Voor mij is IXCACACO net zo levensveranderend, transformatief en diepgaand als elk ander plantmedicijn en haar kracht is niet te onderschatten. Dit is iets waar ik zo gepassioneerd over ben om te delen.

Ik ben van plan een cacaodieet te delen met een groep geïnteresseerde mensen, deze keer beginnen we op 27 februari en eindigen we op 11 maart, in de Maya Cholo’ij kalender is de energie van die dag 7KAN. Deze energie kan worden gelezen als de energie waarin wijsheid zich aan ons mag tonen en hoe we die mogen inzetten. Het staat in teken van onze oude huid afdoen en met eerlijkheid kijken naar onszelf.

Ixcacao is een meesterplant en een geweldige leraar. Ze brengt de leer van sweetness en gemak met zich mee. Hoe meer we onszelf toestaan ​​te zien wat er in onszelf leeft, hoe meer we onszelf kunnen toestaan ​​om gemakkelijk en met sweetness te transformeren. Ze is als een moeder die sterk en standvastig is wanneer dat nodig is, maar altijd vanuit de ingebedde en belichaamde plaats van onvoorwaardelijke liefde. Deze reis begeleidt je bij het verkennen van zelfliefde en bewustzijn.

De reden om Cacao dieta te doen is om ons lichaam en dus onze geest te zuiveren, om diep in verbinding te komen met het plantenmedicijn van Ixcacao en daarmee met ons hart en alles wat daar leeft.

Als je een vrouw bent, pas ik het dieet aan op basis van haar cyclus, zodat het voor ieders lichaam goed voelt en haar precies tegemoetkomt waar ze is. Bent je een man, dan stuur ik je voorbeelden van recepten die je tijdens het dieet zelf kunt voorbereiden.

Ik bied ook de mogelijkheid aan koppels om samen te komen. Deze reis samen als koppel is voor iets voor jullie als jullie op zoek zijn naar een manier om je hart voor elkaar te openen en sacred space te leren houden voor liefde. Omdat ik een diep proces met mijn eigen partner door heb gemaakt en doormaak en door middel van tantra leer hoe we onze relatie kunnen verdiepen, voel ik dat de tijd rijp is om stellen te gaan ondersteunen op de cacaoreis. Samen jullie hart openen en leren ruimte te houden voor wat er ook is, kan een magisch proces zijn. Het zal jullie beiden verdiepen in jullie individuele proces en een heilige ruimte creëren voor jullie gezamenlijke reis. Ixcacao zal je leren en begeleiden op deze reis met sweetness. Je thuisbrengen bij jezelf en bij elkaar.

“Een plantmedicijn dieta kan het best worden omschreven als een opzettelijk spiritueel vasten dat leidt tot een diepgaande, holistische transformatie. Het omvat een speciale periode waarin een persoon een reeks dieetbeperkingen handhaaft terwijl men ceremoniële remedie inneemt, gemaakt van een of meer geneeskrachtige planten. De basis van de dieta is om een ​​band op te bouwen met en het leren van de plant of planten die waarmee je op dieet- reis bent.’

Er wordt weer momenteel vers cacao in Guatemala gemaakt door Tata Walter zelf en je kunt bij mij verse cacao kopen als je meedoet (of je wilt gewoon wat speciale cacao!) Je kunt 500 gram of 1 kg bestellen.

Voel jij de roep? Dit is voor jou als:

♡ Je het medicijn van Ixcacao in al haar magie wil ontdekken
♡ Je wilt diep in jezelf en je verbinding met IX Cacao duiken
♡ Je zoekt naar een manier om de geest tot rust te brengen en vanuit je hart en baarmoeder te leven en van daaruit je leven voor te stellen
♡ Je de Maya Kalender van Cholo’ij en zijn leidraad wilt ervaren in jouw dagelijks leven
♡ Je een ceremonieel dagelijks leven wilt leiden
♡ Als je een stel bent en op zoek bent naar een manier om jullie proces samen te verzachten en te aangenaam te maken. Om in verbinding te leren zijn en dan een liefdevolle en heilige ruimte voor elkaar te creëren. Door je eerst verbonden te voelen met jezelf.
♡ Je jezelf wil leren gronden en verankeren in de beoefening van zelfliefde
♡ Als je je reis met Ixcacao wilt vervolgen

Wat je ontvangt:

3 Zoom-ceremonies
Online 1:1 sessie begeleiding & ondersteuning in jouw proces. (inschrijven vóór aanvang cursus)
Aangepaste voeding volgens cyclus
Inspirerende recepten
Dagelijkse oefeningen en dagelijks opgenomen ceremonies die je begeleiden met Maya Kalender Cholo’ij (de geesten van de Nawales van die dag en hoe je die dag met hen verbonden bent)
Appgroep voor het delen van jouw ervaringen

Kosten:

Soloreis €199,-

Partner Journey €199,-  (Online 1:2 sessie begeleiding & ondersteuning in jullie proces samen)

Partner Journey Deep €299 (Online 1:2 sessie begeleiding & ondersteuning in jullie proces samen & 2x 1:1 online sessies begeleiding & ondersteuning in jullie individuele proces)

Als dit de eerste keer is dat je na deze reis deelneemt, ontvang je het aanbod om deel te nemen aan alle komende cacaodieta-journeys voor een gereduceerde prijs, zodat je naar deze heilige cacaocirkel kunt blijven komen. En wij samen steeds weer verder kunnen reizen op de IXCACAO-journey. Mijn visie is om een ​​grote web te creëren, een sacred cacao community waar we ons veilig voelen om te groeien en te ontdekken die verder gaat dan onze stoutste dromen.

Gelimiteerde aantal plaatsen beschikbaar

Als je geintereseerd bent in de kosten van de cacao deze zijn €45 voor 500gr en €90 for 1kg ; als je je inschrijft voor de cacao dieta krijg je €10 korting op de cacao.

Special thanks to Tata Walter & Familia Cacao ; Photo: By my amazing talented sister @Anne Sarah Dijkhorst 

Schrijf je hieronder in.

WIL JE MEER WETEN OVER DE ERVARING VAN CACAO DIETA? LUISTER NAAR MIJN PODCAST AFLEVERING WAARIN IK IN GESPREK BEN MET JOLINE DE RIJK OVER HAAR ERVARING TIJDENS DE VORIGE DIETA.

Register Cacao Dieta

  • Kies waarvoor jij je wilt inschrijven en meer informatie over wilt ontvangen.
  • voor verzending cacao