open Menu

WERKWIJZE

Ik werk intuïtief, en tune ik op het veld/ behoeften van de groep waarmee ik samenwerk. Er wordt vaak over mij gezegd dat er bij mij ‘NO BULLSHIT’ policy is. Ik houd van directheid, openheid en transparantie.Vanuit diepe verbinding met mijzelf en anderen nodig ik je telkens uit om tevoorschijn te komen, jouw ontwapenende zelf te laten zien en te laten raken. Vanuit een hartgedragen bedding van veiligheid.

Mijn kracht is dat ik er helemaal kan zijn, ook daar waar het spannend wordt of ongemakkelijk mijn hart open kan houden en sacred space kan creëren.
Vanuit een diep verbondenheid en geworteld zijn met moeder aarde en haar baarmoeder, is mijn gave jouw blauwdruk te zien, jouw volste potentie.

In mijn reading & healing en/of sjamanistische sessies stem ik me af op jouw fysieke, energetische en astrale lichaam.
Tijdens de ceremonie/healing word je dieper verbonden met je hogere Bewustzijn en zielendelen. Soms is het nodig eerst praktische en fysieke klachten uit de weg te ruimen, dan beginnen we daarmee. Ik ben ontzettend aards en praktisch ingesteld, en zo ga ik ook te werk. Ik geloof heilig in de kracht van de natuur en dat als ons hoofd, lichaam en geest in balans zijn (holisme), we de beste versie van onszelf zijn. Tijdens de sessie ontvang je praktische en heldere informatie in antwoord op jouw vragen. Daarnaast geef ik je toepasbare handvatten om spiritualiteit en holisme in je dagelijks leven te integreren en zo –sta ik jou bij – in jouw volste potentie te staan.

Daardoor kan ik jouw bijstaan je dieper te verbinden met jouw baarmoeder, jouw ZIJN. En te helen wat er geheel mag worden.

 

♡‘Ik ben van nature gewend om emoties weg te drukken. Het besef dat dit niet meer zo hoeft is al een stap die ik voelde na het retreat. Ik vond daarnaast het heel bijzonder om te ervaren dat je dingen benoemde die zo erg bij mij resoneerde zoals de: emoties die naar boven kwamen en het besef dat ik deze emoties wegslik of wegdruk, maar ze er juist uit mogen. Niet vermannen, kaken op elkaar of doorslikken, maar leren doorleven.’ – Maaike♡

aanmelden nieuwsbrief

aanmelden Discovery call