open Menu

WOMB & SPIRIT AWAKENING JOURNEY

WOMB & SPIRIT AWAKENING JOURNEY
3-daags retreat

Tijdens dit weekend duiken we in de synergie en communicatie tussen onze WOMB en onze SPIRIT.

Hoe maak je jouw baarmoeder wakker? Wat is daar dat aanschouwt mag worden? Wat mag er worden geopend? Hoe leer je door je baarmoeder heen de stem van jouw ziel te horen?

We brengen onszelf, onze baarmoeders, het lichaam en onze ziel in beweging door middel van adem- en lichaamswerk, energetisch werk en zielenreizen. We kijken aan wat er aangekeken mag worden, helen wat geheeld kan worden, en maken ruimte om meer thuis te komen bij onszelf.

Ieder van ons maakt contact met datgene wat zij tegenkomt op dat moment. Daarna ontstaat er plek waarvandaan je de kracht van creatie kunt voelen, om dat wat jij wilt manifesteren ruimte te geven zich door jou heen te laten ontvouwen.

aanmelden womb & Spirit awakening journey

 

Maak je womb en spirit wakker, laat jouw vrouwelijke energie stromen.

♡ Verlang je naar meer speelsheid en plezier in jouw leven, naar thuis zijn in jezelf en jezelf helemaal te laten zien?

♡ Wil je meer in contact komen met jouw fysieke en energetische kracht en ben je klaar voor het voelen van jouw passie?

♡ Ervaar je fysieke klachten in je leven, zowel baarmoeder gerelateerde klachten als andere klachten en of ziektes (fertiliteit, miskramen, endometriosis, of chronische ziekte) <- Keren’s werk!

♡ Zou je nog dieper willen vertrouwen op het leven, en je leven vanuit overgave willen ervaren?

Dan is het wellicht jouw tijd om meer in contact te komen met jouw spirit en je heilige Womb. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door je baarmoeder heen communiceert jouw ziel met jou. Je kunt contact maken met haar kracht, haar wijsheid en haar creativiteit. Het is tijd haar wakker te maken en in te zetten als jouw innerlijke gids.

Als het natuurlijk evenwicht in de Womb hersteld wordt, kan de weg worden vrijgemaakt voor jouw vitale levensenergie, creativiteit en seksuele stroom, innerlijke kracht en wijsheid.

” An awaken WOMB is an awaken SPIRIT ”

Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw womb is het portaal waardoorheen zij je gidst.

VOOR WIE?

Wil je jouw vrouwelijke kracht voelen? De verbinding met jezelf en je eigen wijsheid?
Alle vrouwen van alle leeftijden zijn welkom. We verwelkomen je graag als je meer vreugde en lichtheid wil ervaren in je leven. Als je nieuwsgierig bent naar jouw baarmoeder, jouw vrouwelijkheid vrij wil laten stromen en de kennis die je diep in je buik en je botten draagt wil doen ontwaken.

Is het tijd voor je om vanuit contact met jouw centrum te leven, jouw missie uit te dragen en tevoorschijn te komen met jouw innerlijke wijsheid, jouw waarheid?

Als je je daarop richt, bewandel je je eigen route op je eigen pad en maak je je eigen keuzes. En zeg je JA tegen jezelf, het leven en het universum. Sister, wees welkom!

WAT GAAN WE DOEN?

Op een magische locatie, waarin de schoonheid van moeder aarde straalt, gaan we samen op een journey.

Gedurende dit weekend maken we ruimte en openen wij ons op verschillende energetische lagen, zodat je leert luisteren naar wat jouw baarmoeder jou probeert te vertellen. Daarop durft te vertrouwen en te varen. De stukken mag aankijken die geheeld mogen worden en daar ruimte aan geven. We brengen diepe verbinding tot stand met moeder aarde en ook met haar grote baarmoeder, om ons te laten dragen in haar handen.

We maken kennis met de kracht, liefde en wijsheid van onze baarmoeder. We wakkeren haar aan en luisteren naar haar verhaal. Wat heb jij nu op dit moment in jouw leven nodig?

Op speelse wijze gaan we deze journey aan, door middel van dans, geluid, rituelen & ceremonies zoals; yoni steaming, het medicijnwiel en energetisch werk. Zo duiken we in de connectie tussen Spirit en Womb.

Wanneer vrouwen samen komen kan er een magische energie ontstaan. Een veilige, liefdevolle en helende energie vol vrouwenwijsheid. In verbinding met alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, met moeder aarde, onze vrouwenlijn, de elementen, de maanfases en de cyclussen van de natuur.

KEREN & JILL

In elkaar vonden Keren en Jill (MOM.ME.SOUL) soulsisters, met de missie vrouwen te helpen wakker te worden. In contact te brengen met hun vrouwelijke energie en in hun vrouwelijke kracht te staan.
Vanuit diepe verbondenheid met de baarmoeder en de ziel.
Samen creëren we een diepe zuster verbondenheid en veilige ruimte voor iedere vrouw om tevoorschijn te komen.
Ieder van ons op haar unieke manier, in haar veld van expertise.
Samen doen we dat met veel plezier, zachtheid en gronding.

Lees meer OVER JILL…

Lees meer OVER KEREN…

PRAKTISCHE INFO:
Locatie: UELENSPIEGHEL UFFELTE
Data: 4-6 november
Tijden: Vrijdag 13.00 uur – Zondag 15.00 uur
Kosten: €375 (ipv €500 ivm try out)
INCL Vegan maaltijden
Tweepersoons kamers

aanmelden womb & Spirit awakening